Продавець ЧiЗ - 413.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2144 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.

ЧіЗ - 413.com.ua
+380 (67) 844-11-33
+380 (63) 844-11-33
+380 (95) 934-10-52

Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен (на 10 літрів молока)

Новинка
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 4087

57 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

+380 (67) 844-11-33
Київстар
  • +380 (63) 844-11-33
    Лайф
  • +380 (95) 934-10-52
    Водафон
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен (на 10 літрів молока)
Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен (на 10 літрів молока)Готово до відправки
57 
+380 (67) 844-11-33
Київстар
  • +380 (63) 844-11-33
    Лайф
  • +380 (95) 934-10-52
    Водафон

Опис

СОСТАВ:

  • Закваскова культура для сиру "Сент-Мор-де-Турен"
  • Фермент молокосвертувальний
  • Культура цвілі Geotrichum candidum
  • Культура цвілі Penicillium candidum

Сент-Мор-де-Турен — м'який козячий сир із білою цвіллю. Країна походження: Франція. Сир має форму циліндра діаметром 3-4 см з одного кінця й 4-5 см з іншого, завдовжки 14-16 см і вагою 250-300 . У головці залишається соломинка, яка використовувалася під час дозрівання для вентиляції. М'якоть має солонкувато-кислотий смак із горіховим ароматом.

До комплекту входить усе необхідне: закваскова культура Сент-Мор-де-Турен, закваска бактерій білої цвілі Geotrichum candidum, закваска бактерій білої цвілі Penicillium candidum сирний фермент. Вам залишається додати молоко!

Рецепт приготування сиру Сент-Мор_де_Турен

Характеристики

Користувальницькі характеристики
Вихід сиру1200 - 1400 грам
Обсяг молока10 літрів
Складність приготуванняСередня
Термін зберігання при температурі 4°C12 місяців (в холодильнику)
КомплектЗакваска, Фермент

Інформація для замовлення

  • Ціна: 57 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner