Закваска для сиру Адигейський (на 6 літрів молока)
15 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4019
СКЛАД:
1. Заквасочна культура для сиру "Адигейський"
2. Фермент
Адигейський сир, м'який сир, володіє кисломолочним смаком і ніжною консистенцією. Відноситься до групи м'яких сирів без дозрівання. Регіон походження: Кавказ. Обов'язковий інгредієнт багатьох овочевих страв національної кухні.
Приготувати адигейський сир дуже просто навіть починаючому сыроделу. Якщо ви тільки освоюєте це захоплююче заняття, то сміливо включайте адигейський сир в список своїх найперших сирів. У вас обов'язково вийде!
В комплект входить все необхідне: закваска (заквасочна культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Євросоюз |
Термін зберігання | 12 місяців в холодильнику |
Вихід сиру | 900 - 1100 грам |
Обсяг молока | 6 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 15 ₴