
Закваска для сиру Буко (на 6 літрів молока)
15 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4020
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Буко
2. Фермент молокосвертувальний (рослинний)
БУКО — м'який крем-сир, виготовлений із коров'ячого молока та має однорідну кремоподібну консистенцію. Сир має білий колір, має кремову текстуру та ніжний вершковий смак. Регіон походження: Данія.
Приготувати сир буко дуже просто навіть сироробу-початківцю. Якщо ви тільки освоюєте це захопливе заняття, то сміливо вмикайте сир буко в список своїх найперших сирів. У вас обов'язково вийде!
До комплекту входить усе необхідне: Закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Італія |
| Тип закваски | Для м'якого сиру |
| Користувальницькі характеристики | |
| Виробник | Євросоюз |
| Термін зберігання | 12 місяців в холодильнику |
| Вихід сиру | 700 - 800 грам |
| Обсяг молока | 6 літрів |
| Складність приготування | Легко |
| Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 15 ₴