Закваска для сиру Маскарпоне (на 6 літрів молока)
15 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4021
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Маскарпоне
2. Фермент молокосвертувальний
МАСКАРПОНЕ — італійський вершковий сир. Відбувається з регіону Ломбардія.
Приготувати сир маскарпоне дуже просто навіть сироробу початківцю. Якщо ви тільки освоюєте це захопливе заняття, то сміливо вмикайте сир маскарпоні в список своїх найперших сирів. У вас обов'язково вийде!
До комплекту входить усе необхідне: Закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Євросоюз |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 700 - 800 грам |
Обсяг молока | 6 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
Інформація для замовлення
- Ціна: 15 ₴