
Закваска для сиру Качота (на 6 літрів молока)
15 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4027
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Качота
2. Фермент молокосвертувальний
Сир Качотта — один із найпопулярніших італійських сирів. Його готують майже у всіх господарствах Італії.
Сир можна вживати в молодому вигляді (витримка 2 дні) і у витриманому вигляді (здобу до 2 місяців). На кожній стадії свого дозрівання він по-різному гарний — вибір за Вами! Італійці додають у сир оливки, перець, різні трави, коптять його, рецептів безліч. Ви можете придумати і свій власний рецепт — пробуйте, експериментуйте, у Вас усе вийде!
До комплекту входить усе — необхідний для приготування сиру: закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій) і фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Виробник | Євросоюз |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 600 - 800 грам |
Обсяг молока | 6 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 15 ₴