
Закваска для сиру Тильзитер (російський) (на 6 літрів молока)
15 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4028
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Тильзитер
2. Фермент молокосвертувальний (рослинний)
ТІЛЬЗІТЕР популярний столовий напівтвердий сир. Країна походження: Німеччина, Швейцарія. Жирність: 30%. На території колишнього СРСР цей сорт більше відомий під маркою "Россійський". Має велику кількість невеликих вічків щілинної неправильної форми. Колір злегка жовтуватий. Смак збалансований, злегка вершковий. Час визрівання: до 2 тижнів.
Щоб приготувати тильзитер, не буде потрібно особливих навичок. Для сироробів-початківців цей сир буде гарним стартом для знайомства з групою твердих сирів.
До комплекту входить усе необхідне: Закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
| Користувальницькі характеристики | |
|---|---|
| Виробник | Євросоюз |
| Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
| Вихід сиру | 600-800 грам |
| Обсяг молока | 6 літрів |
| Складність приготування | Легко |
| Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 15 ₴
