Закваска для сиру Гауда (гландський) (на 6 літрів молока)
15 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4029
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Гауда
2. Фермент молокосвертувальний (рослинний)
ГАУДА — популярний столовий напівтвердий сир. Країна походження: Голландія. На території колишнього СРСР цей сорт більше відомий під маркою "Гландський". Колір злегка жовтуватий. Смак збалансований, злегка вершковий. Час визрівання: від 2 тижнів.
Щоб приготувати Гауду, не буде потрібно особливих навичок. Для сироробів-початківців цей сир буде гарним стартом для знайомства з групою твердих сирів.
До комплекту входить усе необхідне: Закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Виробник | Євросоюз |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 600 - 800 грам |
Обсяг молока | 6 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 15 ₴