Закваска для сиру Емменталь (на 6 літрів молока)
20 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4033
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Емменталь.
2. Фермент молокосвертувальний.
3. Закваскова культура пропіоновокислих бактерій.
ЕММЕНТАЛЬ — популярний столовий напівтвердий сир. Країна походження — Швейцарія.
Щоб приготувати Емменталь, не буде потрібно особливих навичок. Для сироробів-початківців цей сир буде гарним стартом для знайомства з групою твердих сирів.
До комплекту входить усе необхідне: закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку), стартова культура пропіоно-кислих бактерій. Вам залишається додати молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Виробник | Євросоюз |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 1400 - 1700 грам |
Обсяг молока | 6 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент, рецепт приготування |
- Ціна: 20 ₴