Закваска для сиру Камамбер (на 6 літрів молока)
38 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4043
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Камамбер
2. Фермент молокосвертувальний (рослинний)
3. Культура цвілі Penicillium candidum
4. Культура цвілі Geotrichum candidum
КАМАМБЕР— м'який жирний сир із білою цвіллю. Країна походження: Франція. Ніжний смак із грибним відтінком. Корочка покрита білою цвіллю.
Характеристики
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Виробник | Євросоюз |
Вихід сиру | 700 - 800 грам |
Обсяг молока | 6 літрів |
Складність приготування | Середня |
Термін зберігання при температурі 4°C | 12 місяців (в холодильнику) |
Комплект | Закваска, Фермент |
Інформація для замовлення
- Ціна: 38 ₴