Закваска для сиру Реблошон (на 6 літрів молока)
38 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4044
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Реблокошон"
2. Фермент молокосвертувальний
3. Культура цвілі Penicillium candidum
4. Культура цвілі Geotrichum candidum
Реблошон — м'який сир із митою скоринкою. Країна походження: Франція. Виготовляється з непастеризованого коров'ячого молока. Час дозрівання: 2 — 4 тижні. Після пресування його промивають у розсолі. Класичний Реблошон має форму кола діаметром 12 — 14 см, заввишки 3 — 4 см. Маса до 500 грамів. Достиглий сир має жовтогарячу скоринку з тонким білим нальотом і м'якою солодкуватою кремовою внутрішньотою. Приготувати Реблошон у домашніх умовах не складно, якщо ви вже маєте початковий досвід сироробства.
До комплекту входить усе необхідне: закваска, сирний фермент, культура білої цвілі. Вам залишається додати молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Виробник | Євросоюз |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Обсяг молока | 6 літрів |
- Ціна: 38 ₴