Закваска для сиру Брі (на 6 літрів молока)
38 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4046
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Бри
2. Фермент молокосвертувальний
3. Культура білої цвілі Penicillium candidum
4. Культура білої цвілі Geotrichum candidumБРИ― сир із благородною білою цвіллю Penicillium camemberti або Penicillium candidum. Країна походження: Франція. Виготовляється з коров'ячого молока. Має світлу текстуру з скоринкою білої цвілі. Час дозрівання 2 — 4 тижні.
Приготувати Бри в домашніх умовах нескладно, якщо ви вже маєте початковий досвід сироробства. Ми рекомендуємо розпочинати приготування сирів із цвіллю після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.
У комплекті є все необхідне: закваска, фермент, біла цвіль Penicillium candium. Вам залишається додати тільки молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Виробник | Євросоюз |
Обсяг молока | 6 літрів |
Термін придатності | 12 місяців (в холодильнику) |
- Ціна: 38 ₴