
Закваска для сметани (10 шт. х 1 л)
40 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4114
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для Сметани
Приготувати сметану в домашніх умовах дуже просто. Користуйтеся нашими простими у повторі рецептами, і ви обов'язково вийдете!
До комплекту входить усе необхідне: закваска для сметани (закваскова культура молочнокислих бактерій).
РЕЦЕПТ приготування сметани:
1. Вершки (жирність 10-20%) пастеризувати й охолодити до температури 30-34 градусів.
2. Закваску розсипати рівномірно по поверхні вершків. За хвилину перемішати.
3. Помістити в термостат на 8-10 годин, температура 35-40 градусів (мультиварка, режим "йогурт" или йогуртница).
4. Витримати в холодильнику 8-12 годин за температури 5-12 градусів для дозрівання (збільшення кислотності).
Готову сметану зберігати в холодильнику. Термін реалізації 7-14 діб.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для сметани |
Користувацькі характеристики | |
Термін зберігання | 1 рік (в холодильнику) |
Складність приготування | Легко |
Об'єм вершків | 10 літрів |
Комплект | Закваска (10 капсул у комплекті) |
- Ціна: 40 ₴