Закваска для сиру Горгонзолу (на 10 літрів молока)
57 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4088
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Горгонзолу
2. Фермент молокосвертувальний
3. Культура блакитної цвілі Penicillium roqueforti
Горгонзола ― сир із благородною блакитною цвіллю Penicillium roqueforti.
Приготувати сир Горгонзолу в домашніх умовах нескладно, якщо ви вже маєте початковий досвід сироробства. Ми рекомендуємо розпочинати приготування сирів із цвіллю після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.
У комплекті є все необхідне: закваска, фермент, блакитна пліснява. Вам залишається додати тільки молоко!
Рецепт приготування сиру Горгонзолу
Характеристики
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Обсяг молока | 10 літрів |
Інформація для замовлення
- Ціна: 57 ₴