Закваска для сиру Емменталь (на 100 літрів молока)
188 ₴
- Готово до відправки
- Код: 3985
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Емменталь"
2. Фермент молокосвертувальний
3. Закваскова культура "Пропіоніки"
Емменталь — популярний столовий напівтвердий сир. Країна походження — Швейцарія.
Щоб приготувати Емменталь, не буде потрібно особливих навичок. Для сироробів-початківців цей сир буде гарним стартом для знайомства з групою твердих сирів.
До комплекту входить усе необхідне: Закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 14 - 17 кг |
Обсяг молока | 100 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент, рецепт приготування |
Інформація для замовлення
- Ціна: 188 ₴