
Закваска для сиру Фета (на 100 літрів молока)
87 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 3957
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Фета (фермент не входить до комплекту!)
Фета — дуже популярний і смачний сир, належить до м'яких сортів. Основний інгредієнт знаменитого салату "Гречний". Країна походження: Греція. Жирність від 30 до 60%.
Приготувати сир Фета дуже просто навіть новачку. До комплекту входить усе необхідне: закваска (культура молочнокислих бактерій FETA). Вам залишається додати молоко!
Для збільшення жирності сиру Фета можна додати ще й вершки. І тоді Ваш сир буде найсмачнішим!
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Тип закваски | Для м'якого сиру |
| Користувальницькі характеристики | |
| Обсяг молока | 100 літрів |
| Вихід сиру | 11 - 14 кг |
| Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
| Комплектність | Закваска |
| Складність приготування | Легко |
Інформація для замовлення
- Ціна: 87 ₴
