-30%
Закваска для сиру Камамбер (на 100 літрів молока)
340 ₴
238 ₴
- Готово до відправки
- Код: 3988
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СПЕШИТЕ! КОЛИЧІСТЬ НАБОРІВ ОГРАНІЧНО.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Камамбер"
2. Фермент молокосвертувальний
3. Культура цвілі Penicillium candidum
4. Культура цвілі Geotrichum candidum
Камамбер — м'який жирний сир із білою цвіллю. Країна походження: Франція. Ніжний смак із грибним відтінком. Корочка покрита білою цвіллю Penicillium candidum.
До комплекту входить усе необхідне: Закваска бактерій білої цвілі Penicillum candidum, сирний фермент. Вам залишається додати молоко!
Характеристики
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Вихід сиру | 12 - 14 кг |
Обсяг молока | 100 літрів |
Складність приготування | Середня |
Термін зберігання при температурі 4°C | 12 місяців (в холодильнику) |
Комплект | Закваска, Фермент |
Інформація для замовлення
- Ціна: 238 ₴