Закваска для сиру Реблошон (на 100 літрів молока)
340 ₴
- Готово до відправки
- Код: 3989
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Реблокошон"
2. Фермент молокосвертувальний
3. Культура цвілі Penicillium candidum
4. Культура цвілі Geotrichum candidum
Реблошон — м'який сир із митою скоринкою. Країна походження: Франція. Виготовляється з непастеризованого коров'ячого молока. Час дозрівання: 2 — 4 тижні. Після пресування його промивають у розсолі. Класичний Реблошон має форму кола діаметром 12 — 14 см, заввишки 3 — 4 см. Маса до 500 грамів. Достиглий сир має жовтогарячу скоринку з тонким білим нальотом і м'якою солодкуватою кремовою внутрішньотою. Приготувати Реблошон у домашніх умовах не складно, якщо ви вже маєте початковий досвід сироробства.
До комплекту входить усе необхідне: закваска, сирний фермент, культура білої цвілі. Вам залишається додати молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Обсяг молока | 100 літрів |
Термін придатності | 12 місяців (в холодильнику) |
- Ціна: 340 ₴