Закваска для сиру Брі (на 100 літрів молока)
340 ₴
- Готово до відправки
- Код: 3903
СПЕШИТЕ! КОЛИЧІСТЬ НАБОРІВ ОГРАНІЧНО.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Брі"
2. Фермент молокосвертувальний
3. Культура білої цвілі Penicillium candidum
4. Культура білої цвілі Geotrichum candidumБри ― сир із благородною білою цвіллю Penicillium camemberti або Penicillium candidum. Країна походження: Франція. Виготовляється з коров'ячого молока. Має світлу текстуру з скоринкою білої цвілі. Смак злегка аміачний, з горіховим присмаком. Час дозрівання 2 — 4 тижні.
Приготувати Бри в домашніх умовах нескладно, якщо ви вже маєте початковий досвід сироробства. Ми рекомендуємо розпочинати приготування сирів із цвіллю після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.
У комплекті є все необхідне: закваска, фермент, біла цвіль Penicillium candium. Вам залишається додати тільки молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Обсяг молока | 100 літрів |
Термін придатності | 12 місяців (в холодильнику) |
- Ціна: 340 ₴