СОСТАВ:
- Закваскова культура для сиру "Рокфор"
- Фермент молокосвертувальний
- Культура блакитної цвілі Penicillium roqueforti
Рокфор — найвідоміший у світі сир із благородною блакитною цвіллю Penicillium roqueforti. Країна походження: Франція. Класичний Рокфор виготовляється з овечого молока. Має світлу текстуру з увімкненнями блакитний плесени. Має характерний смак і аромат із грибним відтінком. Час дозрівання 2 — 3 місяця.
Приготувати Рокфор у домашніх умовах не дуже складно, якщо ви вже маєте початковий досвід сироробства. Ми рекомендуємо розпочинати приготування сирів із цвіллю після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.
У комплекті є все необхідне: закваска, фермент, біла плесень Penicillium roqueforti. Вам залишається додати тільки молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Обсяг молока | 100 літрів |
Термін придатності | 12 місяців (в холодильнику) |
- Ціна: 232 ₴