Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен (на 100 літрів молока)
340 ₴
- Готово до відправки
- Код: 3980
СОСТАВ:
- Закваскова культура для сиру "Сент-Мор-де-Турен"
- Фермент молокосвертувальний
- Культура цвілі Geotrichum candidum
- Культура цвілі Penicillium candidum
Сент-Мор-де-Турен — м'який козячий сир із білою цвіллю. Країна походження: Франція. Сир має форму циліндра діаметром 3-4 см з одного кінця й 4-5 см з іншого, завдовжки 14-16 см і вагою 250-300 . У головці залишається соломинка, яка використовувалася під час дозрівання для вентиляції. М'якоть має солонкувато-кислотий смак із горіховим ароматом.
До комплекту входить усе необхідне: закваскова культура Сент-Мор-де-Турен, закваска бактерій білої цвілі Geotrichum candidum, закваска бактерій білої цвілі Penicillium candidum сирний фермент. Вам залишається додати молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Вихід сиру | 12 - 14 кг |
Обсяг молока | 100 літрів |
Складність приготування | Середня |
Термін зберігання при температурі 4°C | 12 місяців (в холодильнику) |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 340 ₴