Рідкий натуральний сичужний фермент Browin 50 мл
Продукт природного походження - сичуг телячий.
Згортання молока (коагуляція) полягає в переході його з рідкого стану у дві фракції, тобто сиру та сироватки, за рахунок випадання казеїну.
Переваги рідкого сичужного ферменту:
- Висока ефективність - упаковки вистачає на 105 - 260л молока залежно від виду виробленого сиру.
- Універсальність - придатний для приготування різних видів свіжих і зрілих сичужних сирів із коров'ячого, козиного та овечого молока.
- Легке дозування - рідка форма полегшує дозування.
Тримайте продукт щільно закритим за температури 4-8°C.
Вказівки щодо використання:
1. Розрахувати та виміряти дозу сичуга пропорційно кількості використаного молока. Перш ніж додавати сичуг у молоко за температури 35-38°C, розведіть його в 50 мл води. (Рекомендована доза: 8-20 крапель (приблизно 0,4 мл - 0,95 мл) на 2 л молока.
2. Відповідно до рецепта, у потрібний момент додайте сичуг до молока, підігрітого до температури 35-38°C.
3.Обережно все перемішайте і залиште накритим, щоб утворилася сирна маса приблизно на 15-40 хвилин.
Рекомендується додавати хлорид кальцію (CaCl2) у кількості приблизно 1г/10л молока залежно від виду сиру, який готується. Хлорид кальцію збагачує молоко, збільшує врожайність сиру та полегшує роботу сичужного ферменту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Browin |
Країна виробник | Польща |
- Ціна: 213 ₴