Продавець ЧiЗ - 413.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2218 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 09.09).

+380 (95) 934-10-52
ЧіЗ - 413.com.ua
Кошик

Рідкий натуральний сичужний фермент Browin 50 мл

213 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 3400
Рідкий натуральний сичужний фермент Browin 50 мл
Рідкий натуральний сичужний фермент Browin 50 млНемає в наявності
213 ₴
+380 (95) 934-10-52
Водафон
+380 (95) 934-10-52
Водафон
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Рідкий натуральний сичужний фермент Browin 50 мл

Продукт природного походження - сичуг телячий.

Згортання молока (коагуляція) полягає в переході його з рідкого стану у дві фракції, тобто сиру та сироватки, за рахунок випадання казеїну.

Переваги рідкого сичужного ферменту:

  • Висока ефективність - упаковки вистачає на 105 - 260л молока залежно від виду виробленого сиру.
     
  • Універсальність - придатний для приготування різних видів свіжих і зрілих сичужних сирів із коров'ячого, козиного та овечого молока.
     
  • Легке дозування - рідка форма полегшує дозування.
Оптимальний рН молока для правильної роботи сичужного ферменту знаходиться в межах 6-7.

Тримайте продукт щільно закритим за температури 4-8°C.

Вказівки щодо використання:

1. Розрахувати та виміряти дозу сичуга пропорційно кількості використаного молока. Перш ніж додавати сичуг у молоко за температури 35-38°C, розведіть його в 50 мл води. (Рекомендована доза: 8-20 крапель (приблизно 0,4 мл - 0,95 мл) на 2 л молока.

2. Відповідно до рецепта, у потрібний момент додайте сичуг до молока, підігрітого до температури 35-38°C.

3.Обережно все перемішайте і залиште накритим, щоб утворилася сирна маса приблизно на 15-40 хвилин. 

Рекомендується додавати хлорид кальцію (CaCl2) у кількості приблизно 1г/10л молока залежно від виду сиру, який готується. Хлорид кальцію збагачує молоко, збільшує врожайність сиру та полегшує роботу сичужного ферменту.

Склад: натуральний сичуг теляти, консерванти: хлорид натрію, бензоат натрію.

 

Характеристики
Основні
ВиробникBrowin
Країна виробникПольща
Інформація для замовлення
  • Ціна: 213 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner