Закваска для сиру Фета (на 20 літрів молока)
27 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4092
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СКЛАД:
1. Заквасочная культура для сиру "Фета".
2. Фермент молокосвертывающий.
Фета ― дуже популярний і смачний сир, відноситься до м'яких сортів. Основний інгредієнт знаменитого салату "Грецький". Країна походження: Греція. Жирність від 30 до 60%.
Приготувати сир Фета дуже просто навіть новачкові. В комплект входить все необхідне: закваска (культура молочнокислих бактерій FETA), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Для збільшення жирності сиру Фета можна додати ще й вершки. І тоді Ваш сир буде найсмачнішим!
Характеристики
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 2200 - 2800 грам |
Обсяг молока | 20 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплектність | Закваска, Фермент |
Інформація для замовлення
- Ціна: 27 ₴