Закваска для сиру Моцарелла (на 20 літрів молока)
27 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4093
СКЛАД:
1. Заквасочная культура для сиру "Моцарелла"
2. Фермент молокосвертывающий
Моцарелла - найпопулярніший молодий сир італійського походження. Для його приготування Вам знадобиться всього 30 хвилин! По традиції, цей сир можна вживати в їжу відразу ж після приготування. Класична форма для сиру Моцарелла ― куля, хоча під час приготування Ви зможете надати будь-яку бажану форму. Пластичність цього сиру і швидкість приготування чимось нагадують неповторне італійське чарівність. Порадуйте себе і близьких з цим дивовижним сиром!
Приготувати сир Моцарелла зможе будь-хто. Сам процес дуже цікавий, добре підходить для демонстрації дітям та підліткам (сир тягнеться як величезна жувальна гумка).
В комплект входить все необхідне: закваска (культура натуральних молочнокислих бактерій), фермент (натуральний коагулянт для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 2400 - 3200 грам |
Обсяг молока | 20 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 27 ₴