Закваска для сиру Бринза (на 20 літрів молока)
27 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4094
СКЛАД:
1. Заквасочная культура для сиру "Бринза"
2. Фермент молокосвертывающий
Бринза - дуже популярний молодий розсольний сир, відноситься до м'яких сортів. Регіон походження: Карпати. Обов'язковий інгредієнт багатьох овочевих страв національної кухні. Кисломолочний смак, солоний.
Насичений 20% розсіл надає бринзі виразний і неповторний смак. Бринза добре зберігається навіть в теплу пору року.
Приготувати бринзу дуже просто навіть починаючому сыроробу. Якщо ви тільки освоюєте це захоплююче заняття, то сміливо додавайте бринзу у перелік своїх найперших сирів. У вас обов'язково вийде!
У комплекті є все необхідне: закваска (заквасочна культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Термін зберігання | 1 рік (в холодильнику) |
Вихід сиру | 3000 - 3600 грам |
Обсяг молока | 20 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 27 ₴