
Закваска для сиру Емменталь (на 20 літрів молока)
48 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4106
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Емменталь"
2. Фермент молокосвертувальний
3. Закваскова культура "Пропіоніки"
Емменталь — популярний столовий напівтвердий сир. Країна походження — Швейцарія.
Щоб приготувати Емменталь, не буде потрібно особливих навичок. Для сироробів-початківців цей сир буде гарним стартом для знайомства з групою твердих сирів.
До комплекту входить усе необхідне: Закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Характеристики
| Користувальницькі характеристики | |
|---|---|
| Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
| Вихід сиру | 2800 - 3400 грам |
| Обсяг молока | 20 літрів |
| Складність приготування | Легко |
| Комплект | Закваска, Фермент, рецепт приготування |
Інформація для замовлення
- Ціна: 48 ₴
