Антимікробний агент Nisin (на 100л молока)
38 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 16061
Антимікробний агент (Nisin)
Низин - натуральний захисний агент для молочної промисловості, є продуктом життєдіяльності молочнокислих бактерій Streptococcus lactis. Широко застосовується у всьому світі з 1950 року. Дозволений в якості харчової добавки (Е234) і визнаний нешкідливим для здоров'я завдяки природному походженню.
Ефективно пригнічує розвиток шкідливих бактерій у харчових продуктах: клостридій, золотистого стафілокока, листерий та ін.
Є природним консервантом. Запобігає спучування твердого сиру під час визрівання.
Зберігає продукти і продовжує термін їх реалізації. Незамінний для приготування плавлених сирів з тривалим терміном зберігання. Стійкий до високих температур.
Норми внесення:
Плавлений сир - 0.1 г на 1кг продукту
Твердий сир - 0.1 г на 20л молока
Спосіб застосування:
Розчинити вміст упаковки в 5-10 мл холодної кип'яченої води.
Для твердого сиру: влити в молоко до внесення закваски.
Для плавленого сиру: влити в сирну масу до плавлення.
Упаковка містить 1 капсулу.
1 капсула розрахована на 100 літрів молока (для твердих сирів) або на 0.5 кг плавленого сиру.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.5 |
- Ціна: 38 ₴