Закваска для сиру Горгонзолу (на 20 літрів молока)
67 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 2030
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Горгонзолу
2. Фермент молокосвертувальний
3. Культура блакитної цвілі Penicillium roqueforti
Горгонзола ― сир із благородною блакитною цвіллю Penicillium roqueforti.
Приготувати сир Горгонзолу в домашніх умовах нескладно, якщо ви вже маєте початковий досвід сироробства. Ми рекомендуємо розпочинати приготування сирів із цвіллю після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.
У комплекті є все необхідне: закваска, фермент, блакитна пліснява. Вам залишається додати тільки молоко!
Рецепт приготування сиру Горгонзолу
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Обсяг молока | 20 літрів |
- Ціна: 67 ₴