
Закваска для сиру Белпер Кнолле з перцем (на 10 літрів молока)
32 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4076
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Белпер Кнолле
2) Фермент молокосвертувальний (рослинний)
3) Набір спецій: суміш перців
Белпер Кнолле ❖ Незвичайний швейцарський сир у вигляді кульок з гострим ароматним смаком. Кулики обсипані перцем. Щільна структура, схожа на Пармезан. Не потребує особливих навичок, підходить для початківців сиродів.
До комплекту входить все Для приготування сиру: закваска (закваскова культура молочнкіслих бактерій), фермент (виготовлення молочного згустку), суміш спецій (сміся перців).
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Тип закваски | Для твердого сиру |
| Користувальницькі характеристики | |
| Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
| Вихід сиру | 1200 - 1600 грам |
| Обсяг молока | 10 літрів |
| Складність приготування | Легко |
| Комплект | Закваска, Фермент, Набір спецій |
Інформація для замовлення
- Ціна: 32 ₴