-30%
Закваска для сиру Халумі (на 10 літрів молока)
17 ₴
11,90 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4064
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Халлумі".
2) Фермент молокосвертуючого.
Халлумі ◯ Дуже популярний і смачний сир, який називають м’яким сортом. Країна походження: Кіпр. Жирність становить приблизно 25 відсотків ваги або 47 відсотків від сухої ваги; приблизно 17 відсотків білка.
Сир білого кольору, зі шаристою текстурою, має легкий смак. За допомогою розсолу ви можете зберігатися до одного року, якщо заморожено нижче ❑18 °C і розморожений до +4 °C. Дуже часто до сиру додають м’ яту. М’ята посилює смак і має природний антибактеріальний ефект, що збільшує термін зберігання сиру.
Рецепт приготування сиру Халумі
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 1100 - 1400 грам |
Обсяг молока | 10 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплектність | Закваска, Фермент |
Інформація для замовлення
- Ціна: 11,90 ₴