
Закваска для сиру Халлумі (на 6 літрів молока)
15 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4023
СКЛАД:
1. Заквасочна культура для сиру "Халлумі"
2. Фермент
Халлумі - дуже популярний і смачний сир, відноситься до м'яких сортів. Країна походження: Кіпр. Жирність становить приблизно 25 % від ваги або 47 % від сухої ваги; близько 17 % білка.
Сир білого кольору, із шаруватою текстурою, має легко солоний смак. Зберігається в розсолі і може зберігатися до одного року, якщо заморожений нижче -18 °C і розморожений до +4 °C. Дуже часто до сиру додають м'яту. М'ята підсилює смак і має природне антибактеріальну дію, що збільшує термін зберігання сиру.
Рецепт приготування сиру Халлумі
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Італія |
| Тип закваски | Для м'якого сиру |
| Користувальницькі характеристики | |
| Виробник | Євросоюз |
| Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
| Вихід сиру | 600-800 грам |
| Обсяг молока | 6 літрів |
| Складність приготування | Легко |
| Комплектність | Закваска, Фермент |
- Ціна: 15 ₴
