Закваска для сиру Качокавалло (на 10 літрів молока)
17 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 4065
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СОСТАВ:
1) Закваскова культура для сиру Качоквалло.
2) Фермент молокосвертуючого.
Качокавалло - Цвіт з овечого або коров’ячого молока, що надходить з острова Сицилія.
Качоквалло має вигляд краплі в жорсткому їстівній корці, до смаку він м'який і солодкий. Під час його приготування сирий згусток розтягають доти, доки він перестає рватися і стає волокнистим.
Рецепт приготування сиру Качоквалло
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 1100 - 1400 грам |
Обсяг молока | 10 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплектність | Закваска, Фермент |
Інформація для замовлення
- Ціна: 17 ₴