СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Горгонзола
2) Фермент молокосвертуючого
3. Культура блакитного плісені Penicillium roqueforti
Горгонзола ✔ сир з блакитною пліснявою Penicillium roqueforti.
Приготувати сир Горгонзола В домашніх умовах не важко, якщо у вас вже є початковий досвід сироробу. Ми рекомендуємо готувати сир з пліснявою після того, як опанували технології м’яких і напівтвердих сирів.
У комплекті є все необхідне: закваска, фермент, блакитна пліснява. Вам залишається додати тільки молоко!
Рецепт приготування сиру Горгонзола
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Обсяг молока | 50 літрів |
Інформація для замовлення
- Ціна: 160 ₴