
Закваска для сиру Моцарелла (на 50 літрів молока)
55 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 3935
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Моцарелла"
2) Фермент молокосвертуючого
Моцарелла - Найпопулярніший італійський сир. Для його приготування вам знадобиться лише 30 хвилин! За традицією цей сир можна їсти відразу після приготування. Класична форма сиру Моцарелла ала куля, хоча під час приготування ви зможете надати будь-яку потрібну форму. Пластичність цього сиру і швидкість приготування чимось схожі на неповторне італійське нюхання. Тіштеся цим чудовим сиром і собою!
Приготувати сир Моцарелла зможе будь-хто бажаючий. Сам процес дуже цікавий, добре підходить для демонстрації дітям і підліткам (сир тягнеться як величезна жувальна гумка).
До складу комплекту входять такі речі: закваска (сектури натуральних молочнокслих бактерій), фермент (натуральний коагулянт для формування молочного згустка). Вам залишається додати молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Обсяг молока | 50 літрів |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 55 ₴