Продавець ЧiЗ - 413.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2186 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (17.06).

+380 (95) 934-10-52
ЧіЗ - 413.com.ua
Кошик

Закваска для сиру Фета (10 літрів молока)

17 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 4056
Закваска для сиру Фета (10 літрів молока)
Закваска для сиру Фета (10 літрів молока)Готово до відправки
17 ₴
+380 (95) 934-10-52
Водафон
+380 (95) 934-10-52
Водафон
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

СОСТАВ:

1. Закваскова культура для сиру "Фета".

2) Фермент молокосвертуючого.

Фета дуже популярний і смачний сир, який належить до м'яких сортів. Основна складова знаменитого салату "Грецький". Країна походження: Греція. Жирність від 30 до 60%.

Приготувати сир Фета дуже просто навіть новачку. До складу комплекту входить все необхідне: закваска (культура бактерій FETA), фермент (утворює молочний згусток). Вам залишається додати молоко!

Щоб збільшити жирність сиру Фета, можна додати ще й вершки. І тоді Ваш сир буде найсмачнішим!

Рецепт приготування сиру Фета

РЕЦЕПТ
Налийте молоко у каструлю, доведіть до температури 33С. Додайте закваску, добре перемішайте і залишіть на 60 хв. Якщо молоко охололо, нагрійте молоко до 32С, постійно помішуючи. Зніміть каструлю з вогню, додайте сичужний фермент попередньо розчинений у воді і добре перемішайте протягом 30с. Накрийте кришкою або рушником каструлю і залиште на 40 хвилин. Перевірте утворення згустку. Необхідно досягти чистого відділення згустку від сироватки. Якщо цього не сталося, залиште ще кілька хвилин. Розріжте згусток на кубики зі стороною 1,5 см. повільно помішуйте протягом 20 хвилин. Залишіть на 10 хвилин, щоб згусток осів. Великою шумовкою перекладіть весь згусток у форму для сиру або друшляк з дрібними дірками. Залишіть сир у формі на ніч при температурі 20-22С. Вийміть сир, розріжте на великі шматки і покладіть у 10% розсол на 8-10 годин. Після цього краще сир вийняти і скласти в харчовий контейнер, інакше він буде м'яким і кашистим. Щоб це запобігти, в розсол додають хлористий кальцій і контролюють кислотність. Як приготувати 10% розсол. Розчиніть 100гр солі (звичайної кухонної, не можна брати морську або йодовану сіль) в 1 літрі теплої води. Остудіть. Розсол можна використовувати кілька разів. Розчин досить міцний! Ви можете зробити розсол менш солоним, додавши 50-60 г солі на літр води.
Характеристики
Основні атрибути
Тип закваскиДля м'якого сиру
Користувальницькі характеристики
Термін зберігання12 місяців (в холодильнику)
Вихід сиру1100 - 1400 грам
Обсяг молока10 літрів
Складність приготуванняЛегко
КомплектністьЗакваска, Фермент
Інформація для замовлення
  • Ціна: 17 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner