Закваска для сиру Бринза (на 10 літрів молока)
16 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4058
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Бринза"
2) Фермент молокосвертуючого
Бринза - дуже популярний молодий розлогий сир, належить до м'яких сортів. Регіон походження: Карпати. Значний інгредієнт багатьох страв з овочів Національної кухні. Смак кисломовний, солоний.
Насичений 20 відсотків рассол надає бринзі виразний і неповторний смак. Брінза добре зберігається навіть у теплі пори року.
Приготувати бринзу дуже просто навіть початківцеві сироділу. Якщо ви тільки зацікавитесь цим захопливим заняттям, то сміливо вмикайте бринзу до списку своїх перших сирів. Ви обов’язково зможете це зробити!
До комплекту входить все Дуже важливо, щоб закваска (кваскова культура молочнкіслих бактерій), фермент (закваскова форма молочного згустка). Вам залишається додати молоко!
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 12 місяців в холодильнику |
Вихід сиру | 1500 - 1800 грам |
Обсяг молока | 10 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 16 ₴