
Закваска для сиру Тильзитер (російський) (на 10 літрів молока)
17 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4068
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Тильзітер"
2. Фермент молокосвертувальний
Тильзитер — популярний столовий напівтвердий сир. Країна походження: Німеччина, Швейцарія. Жирність: 30%. На території колишнього СРСР цей сорт більше відомий під маркою "Россійський". Має велику кількість невеликих вічків щілинної неправильної форми. Колір злегка жовтуватий. Смак збалансований, злегка вершковий. Час визрівання: до 2 тижнів.
Щоб приготувати тильзитер, не буде потрібно особливих навичок. Для сироробів-початківців цей сир буде гарним стартом для знайомства з групою твердих сирів.
До комплекту входить усе необхідне: Закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Тип закваски | Для твердого сиру |
| Користувальницькі характеристики | |
| Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
| Вихід сиру | 1400 - 1700 грам |
| Обсяг молока | 10 літрів |
| Складність приготування | Легко |
| Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 17 ₴
