Закваска для сиру Адигейський (на 10 літрів молока)
17 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4059
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Адигейський
2) Фермент молокосвертуючого
Адигейський сир з кисломовним смаком і ніжним консистенцією. Відноситься до групи м’яких сирів без дозрівання. Регіон походження: Кавказ. Значний інгредієнт багатьох страв з овочів Національної кухні.
Для виготовлення сиру в адагії дуже просто, навіть для сироробу, що починається. Якщо ви тільки зацікавитесь цим захопливим заняттям, то сміливо вмикайте адигійський сир до списку своїх перших сирів. Ви обов’язково зможете це зробити!
До комплекту входить все Дуже важливо, щоб закваска (кваскова культура молочнкіслих бактерій), фермент (закваскова форма молочного згустка). Вам залишається додати молоко!
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 12 місяців в холодильнику |
Вихід сиру | 1500 - 1800 грам |
Обсяг молока | 10 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 17 ₴