
Закваска для сиру Маскарпоне (на 10 літрів молока)
17 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4061
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Маскарпоне".
2. Фермент молокосвертувальний.
Маскарпоне — італійський вершковий сир. Відбувається з регіону Ломбардія.
Приготувати сир маскарпоне дуже просто навіть сироробу початківцю. Якщо ви тільки освоюєте це захопливе заняття, то сміливо вмикайте сир маскарпоні в список своїх найперших сирів. У вас обов'язково вийде!
До комплекту входить усе необхідне: Закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 1200 - 1400 грам |
Обсяг молока | 10 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 17 ₴