
Закваска для сиру Маскарпоне (на 10 літрів молока)
17 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4061
+380 (95) 934-10-52
Водафонповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Маскарпоне".
2. Фермент молокосвертувальний.
Маскарпоне — італійський вершковий сир. Відбувається з регіону Ломбардія.
Приготувати сир маскарпоне дуже просто навіть сироробу початківцю. Якщо ви тільки освоюєте це захопливе заняття, то сміливо вмикайте сир маскарпоні в список своїх найперших сирів. У вас обов'язково вийде!
До комплекту входить усе необхідне: Закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Тип закваски | Для м'якого сиру |
| Користувальницькі характеристики | |
| Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
| Вихід сиру | 1200 - 1400 грам |
| Обсяг молока | 10 літрів |
| Складність приготування | Легко |
| Комплект | Закваска, Фермент |
Інформація для замовлення
- Ціна: 17 ₴