Закваска для сиру Маасдам (на 10 літрів молока)
28 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4070
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру Маасдам.
2. Фермент молокосвертувальний
3. Закваскова культура пропіоновокислих бактерій.
Маасдам — популярний столовий напівтвердий сир. Країна походження: Голландія.
Щоб приготувати Маасдам, не буде потрібно особливих навичок. Для сироробів-початківців цей сир буде гарним стартом для знайомства з групою твердих сирів.
До комплекту входить усе необхідне: Закваска (закваскова культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 12 місяців в холодильнику |
Вихід сиру | 1400 - 1700 грам |
Обсяг молока | 10 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 28 ₴