
Закваска для сиру Сулугуні (на 10 літрів молока)
17 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4062
СОСТАВ:
1. Закваскова культура для сиру "Слугуні"
2) Фермент молокосвертуючого
Сулугуни ✔ Популярний молодий розлогий сир, який називають м’яким сортом. Регіон походження: Грузія. Значний інгредієнт багатьох страв з овочів Національної кухні. Смак кисломовний, солоний.
Приготувати сулугуні дуже просто навіть початківцеві сироділу. Якщо ви тільки зацікавитесь цим захопливим заняттям, то сміливо вмикайте бринзу до списку своїх перших сирів. Ви обов’язково зможете це зробити!
До комплекту входить все Дуже важливо, щоб закваска (кваскова культура молочнкіслих бактерій), фермент (закваскова форма молочного згустка). Вам залишається додати молоко!
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | 12 місяців (в холодильнику) |
Вихід сиру | 1100 - 1400 грам |
Обсяг молока | 10 літрів |
Складність приготування | Легко |
Комплект | Закваска, Фермент |
- Ціна: 17 ₴