Продавець ЧiЗ - 413.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2170 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 29.04).

+380 (95) 934-10-52
ЧіЗ - 413.com.ua
Кошик

Закваска для сиру Реблошон (на 10 літрів молока)

57 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 4080
Закваска для сиру Реблошон (на 10 літрів молока)
Закваска для сиру Реблошон (на 10 літрів молока)Готово до відправки
57 
+380 (95) 934-10-52
Водафон
+380 (95) 934-10-52
Водафон
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

СКЛАД:

1. Заквасочная культура для сиру "Реблошон"

2. Фермент молокосвертывающий

3. Культура плісняви Penicillium candidum

4. Культура цвілі Geotrichum candidum

Реблошон — мягкий сыр с мытой корочкой. Страна происхождения: Франция. Изготавливается из непастеризованного коровьего молока. Время созревания: 2 ― 4 недели. После прессования его промывают в рассоле. Классический Реблошон имеет форму круга диаметром 12 ― 14 см, высотой 3 ― 4 см. Масса до 500 грамм. Созревший сыр имеет оранжевую корочку с тонким белым налётом и мягкой сладковатой кремовой внутренностью. Приготовить Реблошон в домашних условиях не сложно, если у вас уже есть начальный опыт сыроделия.

В комплект входить все необхідне: закваска, сирний фермент, культура білої плісняви. Вам залишається додати молоко!

Рецепт приготування сиру Реблошон

Характеристики
Користувальницькі характеристики
Обсяг молока10 літрів
Термін придатності12 місяців (в холодильнику)
Інформація для замовлення
  • Ціна: 57 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner