Закваска для сиру Брі (на 10 літрів молока)
57 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4082
СКЛАД:
1. Заквасочная культура для сиру "Брі"
2. Фермент молокосвертывающий
3. Культура білої плісняви Penicillium candidum
4. Культура білої плісняви Geotrichum candidumБрі ― сир з благородною білою цвіллю Penicillium camemberti або Penicillium candidum. Країна походження: Франція. Виготовляється з коров'ячого молока. Має світлу текстуру з скоринкою білої плісняви. Смак злегка аміачний, з горіховим присмаком. Час дозрівання 2 ― 4 тижні.
Приготувати Брі в домашніх умовах не складно, якщо у вас вже є початковий досвід сироваріння. Ми рекомендуємо приступати до приготування сирів з цвіллю після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.
У комплекті є все необхідне: закваска, фермент, біла цвіль Penicillium candium. Вам залишається додати тільки молоко!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Обсяг молока | 10 літрів |
Термін придатності | 12 місяців (в холодильнику) |
- Ціна: 57 ₴